Новини‎ > ‎

Ученически конкурс „Уреди за кабинета по физика“ 8 юни 2013

публикувано 23.05.2013 г., 3:18 ч. от Valya Mishonova   [ актуализирано 23.05.2013 г., 7:48 ч. ]
Уважаеми учители и ученици,

Напомняме ви, че крайният срок за подаване на заявките за конкурса по електронен път е 27 май 2013 г. Крайният срок за предаване на готовите материали (прибори, пособия и компютърни програми) е 6 юни 2013 г.

Тъй като конкурса „Уреди за кабинета по физика“ има многогодишна традиция ние каним участници в конкурса от минали години да участват като демонстратори на отделен щанд. Възпроизвеждане на успешни постановки, които са намерили реално приложение в обучението по физика е една от идеите на организаторите на конкурса. Както ученици, така и учители са окуражени да демонстрират свои постановки от минали участия. Моля, ако желаете да участвате да ни пратете заявка до 5 юни на електронния адрес на конкурса PhysicsDevices@bgphysics.eu , за да осигурим демонстрационна маса.

Друга идея е да съберем на едно място наличната информация за предишните издания на конкурса. Моля изпращайте ни (PhysicsDevices@bgphysics.eu) материали свързани с историята на конкурса: галерия от снимки от минали години, списък на участници и наградени ученици по години, имена на участници станали вече физици, изобщо всичко, което прецените, че би могло да бъде поставено на интернет страницата на Софийски клон на СФБ и би допринесло да се проследи историята на конкурса и да се усети неговата неповторима атмосфера.

 
Comments