Форум‎ > ‎

Бъди следващият носител на отличията „Джон Атанасов“

публикувано 18.04.2014 г., 1:08 ч. от Vasil Yordanov
В началото на месец април стартира набиране на кандидатури в конкурса "Джон Атанасов", организиран от Президентството на Република България. 
Отличията включват научни постижения, както и награди за ученици и техните ръководители. Повече детайли и условия за участие можете да видите в приложеното съобщение. С пожелания за светли празници и...кандидатствайте :) Крайният срок за подаване на документи е началото на месец август. 

Бъди следващият носител на отличията „Джон Атанасов“.
На 3 април 2014 г. започна конкурсът за най-престижните отличия за млади изследователи и практици в сферата на компютърните и информационни технологии – отличията на президента на Република България „Джон Атанасов“. Ако оценяваш своите научни постижения, като значими и си български гражданин до 35 г., ти може да си следващия носител на наградата на Президента на Републиката „Джон Атанасов“. Ако пък си разработил проект с висока обществена значимост или си приложил такъв, стъпващ на иновации очакваме твоята кандидатура за грамотите „Джон Атанасов“.Най-добрите ученици и техните преподаватели в сферите на информатиката и информационните технологии също ще бъдат отличени с грамоти „Джон Атанасов“. Носителите на отличията „Джон Атанасов“ през 2014 г. ще имат уникалната възможност техни ментори да бъдат водещи учени в областта на информационните и комуникационни технологии и доказали се представители на бизнеса. Допълнителна информация, както и правилата за всяка една категория може да намерите на следния линк: http://president.bg/cat41/Pravila/ . 

В случай на въпроси, може да се свържете с организаторите на конкурса на тел. 02/ 92 39 106 или на e-mail: nagradajohnatanasoff@president.bg 
Comments